Astrid van Vliet

Specialisatie: Individueel
Plaats: West-Nederland
Telefoonnummer: 06–23555018

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Mijn naam is Astrid van Vliet, samen met man en 2 kinderen wonend in het westen van Nederland. In een algemeen ziekenhuis werk ik part-time als Recovery Verpleegkundige. Daarnaast ben ik sinds mijn jonge jeugd opgegroeid met paarden, onder andere door het berijden van eigen paarden en het geven van instructie aan ruiters. Vanaf mijn 18de ben ik KNHS-Orun instructeur (niveau H4-ZZ-niveau).

Vanwege mijn interesse in mens en dier heb ik deelgenomen aan diverse gerelateerde opleidingen met behaalde diploma’s als resultaat, zoals: ‘Paardenmassage’, ‘Acupressuur voor Paarden’, en de HBO-opleidingen voor ‘Osteopathie voor paarden’ en ‘Coachen met Paarden’.

Het diploma ‘Coachen met Paarden’ heb ik behaald bij Open2Contact. Deze opleiding is de perfecte aanvulling op mijn voorgaande opleidingen; met het behalen van het diploma is voor mij het plaatje nu helemaal rond betreffende mijn interesse en gedrevenheid voor ‘Mens en Dier’. Mensen helpen door ze in contact te brengen met paarden; mijn 2 werelden komen hiermee samen. De verzorgende werkzaamheden in het ziekenhuis gecombineerd met mijn liefde voor paarden; ondersteund door werk- en levenservaring!

De opleiding ‘Coachen met Paarden’ heeft voor mij extra duidelijk gemaakt dat paarden in het heden leven en het gevoel en het zijn van mensen optimaal reflecteren. Een hele bijzondere ervaring voor de personen die ik hiermee heb kunnen begeleiden; uiteindelijk gaat het erom dat je mag zijn wie je bent. Samen met het paard kun je daar hele mooie stappen in zetten!

Heb je moeite met beslissingen nemen, loop je vast in je gedachte, mis je waardering voor jezelf? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Astrid van Vliet

www.astridvanvliet.nl

astrid1

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden