Coachkaarten

Begin het gesprek…

coachkaarten

Soms kan een coachee het lastig vinden om antwoorden op bepaalde vragen te geven en kan het werken met kaartjes tijdens de sessie heel veel opleveren!

Deze set bestaat uit 20 stevige, handzame coachkaarten en worden geleverd in een organza zakje. De kaarten zijn te gebruiken tijdens de sessies met de paarden en kunnen bij zowel kinderen als volwassenen gebruikt worden. Vanuit het gedachtegoed, dat men werkt met basisemoties en gevoelens. Zo is het vaak al lastig genoeg om ‘gevoel’ onder woorden te brengen, als we dit bij de basis houden en vooral als wij positieve woorden inbrengen kan dit een gezonde inbreng zijn voor het gesprek.

De kaarten op zichzelf zorgen niet zo snel voor een verandering, maar kunnen inspiratie en aanleiding van gespreksstof teweeg brengen tijdens de sessie. De basale gedragingen op de kaarten kunnen gemakkelijk overeenkomen met wat er in de ring met het paard wordt gezien en ervaren. De kaarten zijn eenvoudig inzetbaar en ingedeeld in 4 categorieën gericht op basisemoties, kwaliteiten, positieve woorden en het systeem van de coachee ter inspiratie om de coachee met de coach in gesprek te gaan tijdens de sessie. Zo helpen de thema’s op de kaartjes jou om een insteek te vinden in en van het gesprek.

De kaartjes kunnen diepgang opleveren en jou als professional op een prettige manier in contact brengen met de coachee. De kaartjes spreken vanwege de plaatjes en basisemoties de coachee op een prettige manier aan en laten jullie op een natuurlijke manier tijdens de coaching voortbewegen!

Bestel hier jouw exemplaar

Vanaf €27,20 inclusief verzendkosten.
Vul het formulier in en je ontvangt de kaarten zo snel mogelijk in huis.

Coachkaarten
Prijs: € 23,00
Naam(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Verzendadres
Standaard binnen 3-4 werkdagen
Betaling
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.