Leadership discovery

coachkaarten

De LD mat is onderdeel van een simpele, professionele en diepgaande kleurenmethode die ingaat op de kernvragen van jouw coachee. De LD richt zich altijd voorwaarts op talenten, leiderschap en resultaat. Het bijzondere is dat wetenschap en praktijk hierbij zijn verbonden. Via een systematische aanpak beantwoord jij samen met jouw coachees vragen die echt leven.

Binnen een seconde ga jij als paardencoach diep tot in de kern van jouw coachee. De coachee wordt dankzij de LD aangetrokken tot de kleuren vanuit de kleurenpsychologie en samen gaan jullie de bevindingen van de coachee toetsen in de praktijk met het paard. Bij deze mat hoort de opleiding tot Businesscoach met paarden. Als je deze opleiding hebt afgerond kun je het technische onderdeel van deze methodiek inzetten, als je de opleiding niet gevolgd is de LD alsnog goed in te zetten. Je kunt op basis van de kleuren ook zonder het paard een dieptegesprek aangaan. Bij bestelling van de LD krijg je ook een kaart waarop staat welke kleuren er bij welk leiderschapstype horen vanuit de Rose van leary.

De achtergrond van de LD:

  • Oplossingsgerichte psychologie
  • Grondwerktechnieken met inzet van het paard
  • De Motiverende Gespreksvoering
  • De Kleurenpsychologie
  • De Rose van Leary

Voor verdieping van deze methode en het behalen van een certificaat kan de bijscholing LD via open2contact gevolgd worden.

Bestel hier jouw exemplaar

Vanaf €195,- inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Vul het formulier in en je ontvangt ze z.s.m. in huis.

Leadership discovery mat – Incl. BTW
Prijs: € 196,20
Naam(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Verzendadres
Standaard binnen 3-4 werkdagen
Betaling
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.