Hoe werkt het coachcentrum?

Er zijn veel Paardencoaches te vinden in Nederland. Hoe weet je nu of iemand een ‘professional’ is en goed is opgeleid?

Een goede Paardencoach opleiding is te herkennen aan een accreditatie of keurmerk en een duidelijke toetsing op haar cursisten. Daarnaast is paardencoaching geen methodiek op zichzelf. Daarom moet een goede Paardencoach voorzien zijn van een resultaatgerichte coachtechniek. De Paardencoach moet immers de sessie emotioneel en fysiek veilig kunnen leiden.

Binnen ons coachcentrum vind je Paardencoaches voorzien van de juiste expertise op het gebied van coachen met paarden. Ons coachcentrum biedt een overzicht van de allerbeste opgeleide Paardencoaches in Nederland.

Onze Paardencoaches zijn professioneel opgeleide Paardencoaches en voorzien van wetenschappelijk onderbouwde gespreksvaardigheden. Al onze coaches kennen de basis van de motiverende gespreksvoering. Motiverende Gespreksvoering helpt je om resultaatgericht tot positieve gedragsveranderingen te komen. Als onze Paardencoaches hebben een door ons geldig gekeurd MGV certificaat en/of Paardencoachdiploma op zak.

Het werkt heel eenvoudig, je zoekt een Paardencoach via een van de profielen bij jou in de gewenste regio uit aan de hand van jouw voorkeur en coachvraag. Als de coach je aanspreekt klik je op het profiel om te kijken wat hij of zij voor jou kan betekenen. Voelt het goed? Boek dan direct bij de Paardencoach via het formulier een coachsessie! We wensen je heel veel plezier toe.

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Onze paardencoaches zijn professioneel opgeleid en bekend met Motiverende Gespreksvoering. Dit helpt jou om tot positieve gedragsveranderingen te komen.

Onze coaches

691f26d3 ef4b 4058 bb9a 9b03e754e9bb

Eileen Beneken

De sessies bij mij kenmerken zich door een holistische aanpak. Ik omschrijf het zelf als integrale coaching. Alles wat gezien, gehoord en gevoeld mag worden, wordt meegenomen.

Verder lezen
img 3647.jpg

Jessica Veldhuis-Oosterloo

Coachen met paarden is uniek, samen met het paard of paarden gaan we aan de slag en kijken we wat jij nodig hebt om stappen te maken. Coachen kan in combinatie met bovengenoemde achtergronden vanuit de MGV (Motiverende Gesprek Voering)

Verder lezen
img 4958 2

Leonie van Lokhorst – Groothuis

Van de Vereniging Paarden Coaching Nederland ontving ik mijn ‘Kwaliteitskeurmerk voor paardencoaches’. Dit betekent dat ik aan de richtlijnen van de V-PCN voldoe en aantoonbaar kwaliteit kan leveren. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te blijven ontwikkelen en zo elke coachee op een bij diegene passende manier te ondersteunen.

Verder lezen
irnee1

Irene Mesman

Met Lentecoaching richt ik mij op het coachen van volwassenen, met loopbaan en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken, met behulp van mijn Shetlanders.

Verder lezen
wendy1

Wendy Dalhuisen

De MGV ( motiverende gespreksvoering) icm het paard aan je zijde, zorgt ervoor dat je tot kern komt. Hier vind je je eigen motivatie tot verandering, wat er voor zorgt dat dit je nieuwe fundering wordt.

Verder lezen
sharon1

Sharon van der Meer

Als coach sta ik voor rust, vertrouwen, veiligheid en kunnen zijn wie je bent. Ik kijk er erg naar uit om jou te mogen ontmoeten.

Verder lezen
marie

Marie-Jose Hulsman

Coachen met inzet van paarden kan voor iedereen bijzonder waardevol zijn.
Mail me gerust voor meer informatie. Het kan meteen morgen impact hebben! Zowel voor jezelf als voor je onderneming.

Verder lezen
debbie1

Debbie Rasing

Sinds 2007 ben ik NOBCO opgeleid practitioner coach. Tevens ben ik sinds 2020 MfN-register Mediator. Werkzaam als coach, mediator én met de paarden aan huis, kwam al snel de wens om paardencoaching als interventie in te gaan zetten.

Verder lezen
lianne2

Lianne Sikkens

Binnen het coachen vind ik het belangrijk om vanuit een ontspannen sfeer samen te werken aan jouw proces. Een klik en een veilig gevoel zijn daarbij voor mij erg belangrijk. Vanuit die basis kan ik jou ondersteunen in jouw proces en ontwikkeling en je helpen met de vraagstukken die jij aanlevert.

Verder lezen
annemiek1

Annemiek Nijland

Of het nu gaat om het feit dat je lastig keuzes kan maken, je veel stress ervaart, je meer controle wil over zaken in je leven of dat je energieniveau laag is; ik help je er graag bij, samen met de paarden.

Verder lezen
danielle1

Danielle Rodenburg

Ik ben gediplomeerd paardencoach. Momenteel ben ik daarnaast ook werkzaam in de zorg. Ik run mijn eigen dagbestedingslocatie aan huis, namelijk Dagbesteding Zomerland.

Verder lezen
lilian

Lilian Klein

Tijdens het coachen pas ik de motiverende gesprekvoering toe. Dit betekent dat jij of je kind en ik samen op zoek gaan naar “wat is je wens en waar wil jij naar toe”? We gaan aan de slag om te kijken hoe en wat we kunnen veranderen zodat er meer vreugde en rust in je leven terugkomt.  

Verder lezen
mariska1

Mariska van der Voort van der Kley

Zo kwam ik bij Open2Contact. Daar heb ik de opleiding tot paardencoach met goed gevolg afgerond.
Naast mijn werk in de jeugdzorg, het lesgeven en het masseren, coach ik nu ook mensen van diverse leeftijden, met behulp van mijn fantastische paarden.

Verder lezen
niki1

Nikki Jantzen

Paarden voelen emoties net zo sterk aan als mensen, maar wat anders is bij paarden ten opzichte van mensen is dat ze anticiperen in het hier en nu, waar mensen nog vaak hun irrationele gedachten laten spelen. Tijdens een coaching sessie en het werken met het paard hoef je niet direct te redereneren, argumenteren en te verwoorden. Paarden reageren non-verbaal, instinctief en intuïtief op jouw lichaamstaal.

Verder lezen
astrid

Astrid van Vliet

Het diploma ‘Coachen met Paarden’ heb ik behaald bij Open2Contact. Deze opleiding is de perfecte aanvulling op mijn voorgaande opleidingen; met het behalen van het diploma is voor mij het plaatje nu helemaal rond betreffende mijn interesse en gedrevenheid voor ‘Mens en Dier’.

Verder lezen
elaine1

Elaine Olde Riekerink

Mijn naam is Elaine Olde Riekerink. De basis voor paardencoach is gelegd in mijn jeugd. Na jaren in loondienst heb ik de stap gezet om zelfstandig te worden. Via de opleiding NLP Paardencoaching, NLP Practitioner en daarna Paardenkracht voor Pubers kwam ik bij Open2Contact terecht waar de opleiding Motiverende Gespreksvoering een perfecte aanvulling bleek.

Verder lezen
laura1

Laura Möller

Iedereen is welkom: alleen of met een partner, kind, vriendin of collega. Ook teams ervaren coaching als een toevoeging en zijn verrast.

Verder lezen
saskia1

Saskia van Baarsen

Ik ben Saskia van Baarsen en mijn woon en werkgebied liggen in het midden van het land. Al vele jaren werk ik als operationeel manager in zorg en onderwijs aan interim opdrachten, waarin mijn focus ligt op het optimaliseren van werkprocessen en het functioneren van teams. Vanuit mijn leidinggevende rollen vond ik het belangrijk om op coachende wijze een team te kunnen ondersteunen.
Daarom ben ik mij middels training en opleiding gaan verdiepen in (online) coaching en uiteindelijk door mijn liefde voor paarden ook in de paardencoaching. Dit doe ik met veel plezier.

Verder lezen
chantal

Chantal Briem

Ik heb mij verdiept in het individueel coachen van kinderen. Ik heb na mijn opleidingen binnen de paardensector de opleiding paardencoaching bij Open2Contact gevolgd en daarna om mij nog meer in de kinderen te kunnen verdiepen heb ik bij NTI een cursus kinderpsychologie gedaan

Verder lezen
juliette 4

Juliette Badart

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in paardencoaching! Paarden hebben mij erg veel zelfreflectie gegeven en geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn naam is Juliette en ik zou deze bijzondere ervaring graag met jou delen. Dus voel jij je lusteloos? Heb je het gevoel dat je vast zit met bepaalde zaken? Wil jij (nieuwe) inzichten krijgen in je valkuilen, maar vooral ook in je krachten? Dan kun je bij mij terecht!

Verder lezen
maartje1

Maartje van Loo

Mijn naam is Maartje van Loo en ik heb van mijn grote droom werkelijkheid kunnen maken, namelijk mijn werk als hulpverlener combineren met mijn passie voor paarden.

Verder lezen
Jolanda Wind

Jolanda Wind

Ik ben Jolanda Wind – Van Deursen, met mijn gezin woon ik in Deurne. Van vroeger uit ben ik een echt paardenmeisje. Ik heb 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven (ICT en Advocatuur) en overheid (gemeente/politiek) in communicatie, sales en managementfuncties.

Verder lezen