Danielle Rodenburg

Specialisatie: Individueel en groepen
Plaats: Hoeksche Waard
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Hallo, wat leuk dat je even een kijkje bij mij komt nemen. Ik zal me even voorstellen.
Mijn naam is Danielle Rodenburg, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen, woonachtig in de regio Hoeksche Waard.

Ik ben gediplomeerd paardencoach. Momenteel ben ik daarnaast ook werkzaam in de zorg. Ik run mijn eigen dagbestedingslocatie aan huis, namelijk Dagbesteding Zomerland.

Samen met cliënten run ik een kleinschalige pensionstal met 7 paarden en verzorg tevens met hen nog andere leuke boerderijdieren.

Van nature help ik mensen graag, maar merk dat alleen mensen die van binnenuit willen veranderen open staan voor verandering.

Middels coaching wil ik samen met jou op zoek naar wat je nu echt wilt in het leven en hoe je de verandering kan maken. Dit komt vanuit jezelf, ik stel hiervoor de vragen.

Waarom paarden?

Paarden geven direct feedback. Bij een paard kan je van denken naar voelen gaan. Jouw gevoel kan bijvoorbeeld aangeven hoe het met je gaat en wat je nodig hebt om je beter te voelen. Paarden vellen geen oordeel.

Tijdens het coachen pas ik de motiverende gesprekvoering toe. Dit betekent dat jij en ik samen op zoek gaan naar “wat is je wens en waar wil jij naar toe”? We gaan aan de slag om te kijken hoe en wat we kunnen veranderen zodat er meer vreugde en rust in je leven terugkomt. 

Ben jij een keer benieuwd naar deze ervaring? Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende intake.

danielle

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden