Voor meer verdieping

Voor paardencoaches die altijd blijven leren en groeien

Intervisie Community Open2Contact

Voor paardencoaches die altijd blijven leren en groeien

Speciaal voor (oud) cursisten: bij Open2Contact bieden we jou de mogelijkheid om je vaardigheden in motiverende gespreksvoering naar een hoger niveau te tillen.

Blijf jezelf ontwikkelen

Heb je de opleiding tot paardencoach gevolgd bij ons? Of ben je nog bezig? Bij Open2Contact bieden we verdiepende trainingen in motiverende gespreksvoering, zodat jij altijd kunt blijven groeien en leren!

Word een expert in empowerment

Als internationaal MINT-trainer is Rosa altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in motiverende gespreksvoering. Ook worden de trainers continu bijgeschoold door de grondleggers van MGV, Miller en Rollnick, om jou de meest betrouwbare kennis te bieden.

Bij Open2Contact gaan we verder dan alleen basislessen. Ontdek hoe motiverende gespreksvoering in 2024 draait om het versterken van mensen hun krachten. Als paardencoach leer je deze vaardigheden te verfijnen en te integreren in jouw praktijk.

img 2544

Sluit je aan bij onze community van gepassioneerde paardencoaches en ontdek hoe motiverende gespreksvoering jouw praktijk naar nieuwe hoogten kan brengen.

img 2494

Samen groeien in een hechte community

Onze intervisie-avonden zijn dé plek om ervaringen uit te wisselen, nieuwe inzichten op te doen en inspiratie op te doen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je sparren met collega’s, nieuwe samenwerkingen aangaan en je passie voor paardencoaching verder uitdiepen.

Vier keer per jaar een inspirerende bijeenkomst

Noteer alvast onderstaande data in je agenda. We hebben alvast voor twee locaties in Nederland (Midden en Zuid) een aantal data gereserveerd.

Kom langs en laat je meeslepen door de energie en passie van onze paardencoaching community. Wie weet leidt dit wel tot een gratis profiel (t.w.v. 450 euro) op onze website!

original 71eeb21f 6fae 4b5e 8173 aec20a1cf6c4

Samen met jou willen we een hechte community opbouwen, waar we elkaar voor jaren kunnen blijven zien en ondersteunen. Deel je passie, leer van elkaar en ontdek nieuwe mogelijkheden om je paardencoaching praktijk naar een hoger niveau te tillen.

Wil jij je steentje bijdragen aan deze inspirerende bijeenkomst?

Word vrijwilliger en geniet gratis van deze unieke ervaring! Stuur een e-mail naar management@open2contact.nl en meld je aan. We hebben twee enthousiaste vrijwilligers nodig per regio om deze avonden tot een succes te maken.

Laat je inspireren en ontmoet nieuwe mensen

Wil je deelnemen aan deze avond? Schrijf je dan snel in door een e-mail te sturen naar management@open2contact.nl. Voor slechts €25 excl. btw kun je genieten van een gevarieerd programma, hapjes en drankjes.

Waarom niet een introducé meenemen? Voor €15 extra is ook deze persoon van harte welkom.

Samen bouwen we aan een onvergetelijke avond

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op onze avonden. Samen maken we er een fantastische ervaring van vol passie en gezelligheid. Tot snel!

Paardencoaching

Beschikbare data:

Midden NL – Almere

Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur
Data: dinsdag 23 april, dinsdag 25 juni, dinsdag 24 september en dinsdag 10 december
Locatie: Linnaeusweg 16, 1331 AC Almere
Kosten: 25 euro (excl. btw). Inclusief hapjes en drankjes.

Zuid NL – Oostelbeers

Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur
Data: woensdag 1 mei, woensdag 5 juni, woensdag 2 oktober, woensdag 27 november
Locatie: De Beukenhof, Groenewoudsedijk 6
5091 JL Oostelbeers
Kosten: 25 euro (excl. btw). Inclusief hapjes en drankjes.

Aanmelden:

Schrijf je snel in, want vol is vol!

Intervisie community formulier

Ja, ik kom graag naar….(Vereist)
De kosten bedragen 25 euro (excl. btw) per avond, inclusief hapjes en drankjes.
Vul “ALLE DAGEN” in als je op alle avonden wil komen, in dat geval krijg je een gratis profiel t.w.v. 450 euro) op de website.
Ik meld me aan als vrijwilliger:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.