Eileen Beneken

Specialisatie: Jongeren
Plaats: Diessen, Noord-Brabant
Telefoonnummer: 06-16718741

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

“Het paard is de spiegel van de ziel”

De sessies bij mij kenmerken zich door een holistische aanpak. Ik omschrijf het zelf als integrale coaching. Alles wat gezien, gehoord en gevoeld mag worden, wordt meegenomen.

De coachings vinden plaats In Diessen (Noord-Brabant) met de paarden van voorheen Stal Kelpie ( www.stalkelpie.nl ) van Eva Maassen; zij was een van de pioniers in Nederland op het gebied van equitherapie. Na haar veel te vroege overlijden in 2022, heb ik me mogen ontfermen over haar prachtige paarden. 

Als voormalig jongerenwerker ben ik gespecialiseerd in de doelgroep jongeren.
Vanuit mijn achtergrond als zangdocente en muziektherapeute coach ik musici (solisten, dirigenten/koorleiders en kleine ensembles).   

Ik verbind mijn ervaringen als yogadocente met paardencoaching en zo kan bijvoorbeeld spirituele groei de insteek zijn van de sessies. Een probleem of hulpvraag is geen noodzakelijke voorwaarde. Sterker nog, vaak levert een ‘open coaching’ heel veel mooie en onverwachte inzichten op.

Omdat we samen met de paarden vlak naast een bos wonen, kunnen er ook mindful walks  of stiltewandelingen plaatsvinden met de paarden. Ook kunnen de sessies deel uitmaken van dagbesteding of (aanvullende) therapie in samenwerking met zorginstellingen of als onderdeel van pgb begeleiding.

Bedrijfsmatige coaching voor kleine teams /teambuilding is mogelijk in overleg.

De kleine en hechte kudde die al jaren samen is, bestaat uit 4 paarden: 2 friese merries (moeder en dochter), een kruising Quarterhorse x  belgisch trekpaard en een IJslander. 

Voel je vrij om contact met me op te nemen, ik maak graag kennis met je.
paardencoaching@stalkelpie.nl

10079afd c7a5 4e80 bf08 ca4cf22418ab

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden