Irene Mesman

Specialisatie: Volwassenen
Plaats: Gelderland
Telefoonnummer: 06-28646064

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Ik ben Irene Mesman, eigenaar van Lente coaching
Met Lentecoaching richt ik mij op het coachen van volwassenen, met loopbaan en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken, met behulp van mijn Shetlanders. Klein van formaat maar grootst in wat ze voor je kunnen betekenen. Ik ben gevestigd in Velddriel, het zuidelijkste puntje van Gelderland tussen Zaltbommel en Den Bosch.

Ook als je geen ervaring hebt met paarden, kan je goed bij mij terecht en laat ik je graag ervaren wat het coachen met paarden voor jou kan betekenen. De feedback die ik krijg van mijn coachees is dat de pony’s reageren op wat er op dat moment is en nodig is. Dit geeft een verdieping en een versnelling aan de gesprekken. Naast mijn pony’s gebruik ik ook de tool Personalcolor . Een tool dat je inzicht geeft in je kwaliteiten en valkuilen en je helpt om duidelijkheid te verkrijgen over waar jouw energiegevers en energienemers zitten. Ik heb met veel tools gewerkt, maar deze springt er bij mij echt uit. Ik vertel  je er graag meer over.

Paarden als rode draad door mijn leven
Al van jongs af aan hebben paarden een magische aantrekkingskracht op mij. Mijn moeder vertelde “dat ze bij elkaar paard moest stoppen, wat we tegen kwamen”. Paarden hebben mij in mijn hele jeugd en volwassen leven begeleid en doen dat nog steeds. Op de momenten dat het moeilijk was, waren ze daar, met hun zachtheid en grote wijsheid maar ook mijn mooiste jeugdherinneringen zijn op en met de paarden.

Van studie tot coach met paarden
In 2000 heb ik mijn Heao-opleiding afgerond. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest in het marketingcommunicatie vak, kwam ik er als jonge vrouw van 21 jaar al achter dat mijn hart lag bij “mensen verder helpen”. Zo ben ik mijn carrière gestart in de uitzendbranche, waar ik mensen kon helpen met een stap in hun loopbaan. Ik heb mijn carrière vervolggegeven bij de Rabobank. In 11 jaar tijd heb ik hier alle facetten van het werkende leven van mensen mogen begeleiden; als recruiter, leidinggevende, (talentontwikkel)coach voor professionals en heb ik mensen begeleid in outplacement trajecten. In al deze rollen stond de ontwikkeling, het werk- en levensgeluk en de passie van mensen centraal. Inmiddels ben ik al weer een aantal jaar werkzaam in het HR-vak.

Voorwaarts vanuit verbinding
Ik ben een verbinder, heb een groot aanvoelend vermogen en kan daarnaast scherp analyseren en direct zijn in wat ik voel en zie. Ik heb een oprechte interesse in mensen en in wat mensen beweegt en help je graag verder vooruit. Samen ontdekken wij jouw ware potentieel want uiteindelijk is alles wat je nodig hebt, al bij jou aanwezig.​

Opleiding tot coach met paard

Na een intensieve opleiding heb ik in maart 2021 mijn diploma gehaald bij Open2Contact en mag ik mijzelf officieel coach met inzet van paarden noemen. Open2Contact werkt met een wetenschappelijk onderbouwde coachmethode (Motiverende Gespreksvoering) een methode die heel mooi combineert met wat de paarden ons teruggeven. Deze opleiding, als aanvulling op mijn (werk)ervaring, eerder gevolgde opleidingen en trainingen, geven mij een solide basis als coach. Als coach ben ik aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk van de Verenging Paarden Coaching Nederland (V-PCN), naast coach ben ik ook vertrouwenspersoon voor de V-PCN.

Ik nodig je van harte uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek, met mij en mijn pony’s. Je kunt mij bereiken via www.lentecoaching.nl of bel mij 06-28646064

irene

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden