Debbie Rasing

Specialisatie: Kind en echtscheiding
Plaats: Geldt, Gelderland
Telefoonnummer: 06-13221933

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Debbie Rasing, moeder van een zoon van 13. En deeltijd werkzaam als projectleider bij een overheidsinstelling. Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar mijn huidige woonplek in Gendt (Gelderland), alwaar ik de mogelijkheid heb mijn paarden aan huis te houden. Een “dream come true” aangezien ik al van jongs af aan een paardenmeisje ben. 

Sinds 2007 ben ik NOBCO opgeleid practitioner coach. Tevens ben ik sinds 2020 MfN-register Mediator. Werkzaam als coach, mediator én met de paarden aan huis, kwam al snel de wens om paardencoaching als interventie in te gaan zetten. Het diploma “coachen met behulp van paarden” én de “Master Paardencoach “ heb ik behaald bij Open2Contact. Deze opleidingen zijn de perfecte aanvulling op mijn voorgaande opleidingen én levenservaringen. 

In 2013 ben ik gescheiden van de vader van mijn zoon. Vanuit deze ervaring én mijn mediator rol weet en ervaar ik dat een echtscheiding veel onbalans te weeg brengt. Zowel bij de volwassenen (ouders) als bij het kind/ de kinderen. Logischerwijs heb ik eveneens de training voor “Paardencoaching voor Kinderen en Pubers” bij Open2Contact gevolgd.

In balans komen

Als coach help ik je graag weer in balans te komen. Of dat nu is op het gebied van loopbaan coaching of andere (levens)vragen. Met een nieuwsgierige houding, waarin aandacht en vertrouwen voorop staan, begeleid en motiveer ik mensen het beste uit zichzelf te halen.

Ieder mens is uniek met een eigen karakter en geschiedenis, daar heb ik geen oordeel over. Belangrijk is dat je je veilig voelt in het contact met mij. 

De paarden spiegelen gedrag en emoties waardoor je echt in contact kan komen met je eigen ik. Als coachee kun je je bewust worden van belemmerende factoren, drijfveren en sturingsmechanismen. Door deze bewustwording wordt duidelijk wat je zou kunnen veranderen of welke doelen gesteld kunnen worden.

Coach specialiteit

Kind-  en echtscheiding

Een echtscheiding brengt veel onbalans teweeg. Zowel bij de volwassenen (ouders) als bij het kind. Hierin begeleid ik individueel, kinderen en volwassenen. Indien wenselijk ook een (samengesteld) gezin als groep. Hierbij kun je ook denken aan het bevorderen van kind-ouder contact, ouder-ouder contact en/of ouders-kind contact. Maar ook voor het vergroten van zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, zelfverzekerdheid, grenzen aangeven en vaardigheden ontwikkelen om weer meer in balans te komen, kun je bij mij terecht.

Kind / volwassenen met lichte lichamelijke en/of geestelijke beperking

Kinderen vanaf ca. 7 jaar en volwassenen met een lichte lichamelijke en/of geestelijke beperking hebben veel baat bij coachen met behulp van paarden. Paarden oordelen niet en ze helpen o.a. bij communicatie (praten over jezelf via het paard).

Persoonlijke ontwikkeling (Loopbaancoaching en andere levensvragen);

Tijdens een coachsessie begeleid ik mensen ertoe geprikkeld te worden het beste uit zichzelf te halen, zodat zij optimaal kunnen presteren op gebieden van o.a. persoonlijke kwaliteiten, eigen innerlijke kracht, eigen wijsheid, zelfvertrouwen en moed. Of dat nu ligt op het vlak van o.a. communicatie, loopbaan coaching, persoonlijke ontwikkeling, zelfverzekerdheid, grenzen aangeven of vaardigheden ontwikkelen.

Durf je in de spiegel te kijken die de paarden je voorhouden?
Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende intake.

Warme groet, Debbie Rasing
06-13221933
info@consensusmediation.nl

debbie

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden