Juliette Badart

Specialisatie: Jongeren en jong volwassenen
Plaats: Assendelft en Baarn
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in paardencoaching! Paarden hebben mij erg veel zelfreflectie gegeven en geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn naam is Juliette en ik zou deze bijzondere ervaring graag met jou delen. Dus voel jij je lusteloos? Heb je het gevoel dat je vast zit met bepaalde zaken? Wil jij (nieuwe) inzichten krijgen in je valkuilen, maar vooral ook in je krachten? Dan kun je bij mij terecht!

Wat kan je van een sessie verwachten?

Samen met het paard werk ik eraan om voor jou mentaal, psychisch en fysiek een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. Een oprechte en open sfeer staat voor mij op nummer één. Uiteraard gaan we ook met het paard aan de slag. Als coach zijnde zal ik hiervan een vertaalslag maken naar het dagelijks leven.

Een sessie zal vooral gericht zijn op dingen waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt. Met het paard werken we eraan om jou de inzichten en kracht te geven om je verder te ontwikkelen en doelgericht volgende stappen te nemen. Samen met jou zal ik zoeken naar een persoonlijk (stappen)plan zodat je na de sessie ook echt iets hebt om mee aan de slag te gaan!

Wat kan ik jou bieden?

Doordat ik sinds enkele jaren wekelijks werkzaam ben op zorgmaneges heb ik ervaring met het coachen bij ggz-problematiek en licht verstandelijke beperking. Uiteraard is coaching geen vervanging voor therapie. Wel kan paardencoaching helpen bij het omgaan met diverse problemen.

Mijn specialiteit ligt vanuit mijn werkveld vooral bij het coachen van jongeren en jong volwassenen. Maar uiteraard is iedereen – dus jong en oud – welkom. Of je nou een hulpvraag hebt of paardencoaching gewoon eens wilt ervaren.

Een sessie paardencoaching is maatwerk en ik zal samen met jou op zoek gaan naar wat voor jou het meest passend is.

Wie ben ik?

Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding Paardencoaching succesvol afgerond. Daarnaast heb ik de bijscholing Motiverende Gespreksvoering van Open2Contact gevolgd. Van jongs af aan ben ik me al aan het verdiepen in het gedrag van het paard. Als kind volgde ik mijn eerste cursus over paardengedrag en hierna volgden er nog velen. Tijdens mijn studietijd Dier- en veehouderij aan de HAS Hogeschool heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij Flag is up farms.

Tijdens deze ervaringen kwam ik tot de conclusie dat wij als mens een grote invloed hebben op het gedrag van het paard. Paarden zijn namelijk heel goed in het lezen van non-verbale signalen. Waar wij als mens graag praten om te communiceren, lezen paarden elkaars lichaamstaal om te kunnen communiceren en samenwerken. Dit is in de natuur van essentieel belang om te kunnen overleven. Daardoor kunnen paarden niet alleen elkaar erg goed inschatten, maar ook de mens.

juliette

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden