Lianne Sikkens

Specialisatie: Kinderen
Plaats: Beilen
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Mijn naam is Lianne, 30 jaar oud. Ik ben opgeleid tot pedagoog, weerhaarbeidstrainer en sinds kort werkzaam als paardencoach. Dit doe ik op verschillende locaties in de gemeente Midden-Drenthe, zowel met mijn eigen paarden als met die van anderen.

Binnen het coachen vind ik het belangrijk om vanuit een ontspannen sfeer samen te werken aan jouw proces. Een klik en een veilig gevoel zijn daarbij voor mij erg belangrijk. Vanuit die basis kan ik jou ondersteunen in jouw proces en ontwikkeling en je helpen met de vraagstukken die jij aanlevert.

Een open en eerlijke houding is daarbij van belang, zowel naar elkaar als naar jezelf. Voelt het voor jou niet prettig? Maak het dan vooral bespreekbaar, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Coaching kan zowel individueel, in tweetallen, of als groep tot zes personen ontvangen worden.

Pedagogisch Maatwerk

Vanuit mijn bedrijf Pedagogisch Maatwerk bied ik coaching aan mensen die werkzaam zijn in de sociale hulpverlening. Denk hierbij aan Social Workers, Jeugdconsulenten, Ambulant begeleiders etc. Eigenlijk iedereen die op sociaal vlak hulpverleend aan anderen.

Door met regelmaat een stukje coaching in te zetten voor je eigen proces houd je jezelf scherp en kun jij jezelf als zorgprofessional nog beter inzetten voor jouw doelgroep. Hierbij kan het om grote vraagstukken gaan, casussen waar je tegenaan loopt, maar ook simpelweg een stukje verdieping in jezelf als professional.

Naast de al werkende professionals bied ik ook graag coaching aan studenten Social Work. Zij zijn de toekomst voor de jeugdzorg en ik geniet er enorm van om hen te helpen zich te ontwikkelen tot de beste zorgprofessional die zij kunnen zijn door hen via een stuk coaching te ondersteunen in hun proces.

Naast jeugdprofessionals is uiteraard iedereen met een hulpvraag van harte welkom voor een coachsessie. Ik bied graag coaching aan iedereen die een bijdrage levert aan het opvoeden van kinderen (dus niet alleen de jeugdzorg, maar ook docenten, studenten pabo en andere docentopleiding en ouders).

Wil je graag gecoacht worden met je eigen paard? Dan is ook dit mogelijk.

lianne

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden