Elaine Olde Riekerink

Specialisatie: Teams
Plaats: Midden- en Noord Nederland
Telefoonnummer: 06 -30308647

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Even voorstellen;
Mijn naam is Elaine Olde Riekerink. De basis voor paardencoach is gelegd in mijn jeugd. Na jaren in loondienst heb ik de stap gezet om zelfstandig te worden. Via de opleiding NLP Paardencoaching, NLP Practitioner en daarna Paardenkracht voor Pubers kwam ik bij Open2Contact terecht waar de opleiding Motiverende Gespreksvoering een perfecte aanvulling bleek.

Sinds januari 2019 is Tarak mijn maatje op 4 benen. Een mensgerichte en nieuwsgierige ruin die zich heerlijk ontwikkelt als coachcollega.

Met hem kun je kennis maken als je in Twente komt voor een coachsessie. Zowel individuen als teams zijn van harte welkom. Belangrijke onderwerpen voor bedrijven als leiderschap, communicatie en samenwerking zijn kernpunten tijdens de teamtraining.

Het zonder oordeel in contact zijn met anderen is een eigenschap die ik erg bewonder. Paarden doen dit van nature. Dat maakt deze prachtige dieren zo bijzonder en zeer kundige en betrouwbare collega’s tijdens coachsessies. Toen ik dit ontdekte tijdens een workshop paardencoaching is het zaadje gepland dat via verschillende studies uiteindelijk heeft geleid tot het mooie vak van paardencoach.

Van je passie je werk maken is iets dat ik iedereen gun en een onderwerp dat ook vaak tijdens de coachsessies aan de orde komt. Wat wil je echt? Waar word jij gelukkig van? En hoe ziet jouw ideale plaatje eruit? Samen met een collega op vier benen die gespecialiseerd is in het lezen van lichaamstaal helpt de paardencoach jou om jouw eigen inzichten helder te krijgen. We kijken naar wat haalbaar is, hoe gemotiveerd je bent om jouw gewenste situatie te verwezenlijken en spreken af wat de eerste stap is die jij gaat zetten.

Deze unieke vorm van coaching is geschikt voor elk onderwerp, zowel werk gerelateerd als persoonlijke vraagstukken, emotionele punten waar je mee worstelt en dilemma’s waar je tegen aan loopt. Afhankelijk van de vraag waar je mee komt en welke zaken aan de orde komen tijdens het coachen bekijken we samen wat nodig en mogelijk is qua begeleiding middels paardencoaching. Dat kan een eenmalige sessie zijn of een wat langduriger traject.

Op Vlieland werk ik samen met Westcordhotel Seeduyn en manege De Seeruyter. Op deze fantastische locatie staan verschillende paarden en ponies klaar om mee aan de slag te gaan.
Vlieland is een ideale plek voor teamtraining waar paardencoaching een waardevolle aanvulling is gebleken. Ook individuele sessies zijn hier mogelijk.

Mijn werkgebied is midden en noord Nederland. Voor het geven van teamtrainingen en persoonlijke coaching zijn meerdere opties qua locatie mogelijk.

www.novaqi.nl

elaine

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden