Maartje van Loo

Specialisatie: Kinderen en jong volwassenen
Plaats: Midden Nederland
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Mijn naam is Maartje van Loo en ik heb van mijn grote droom werkelijkheid kunnen maken, namelijk mijn werk als hulpverlener combineren met mijn passie voor paarden.

In mijn eigen ontwikkeling heb ik mogen ervaren wat de kracht van paarden voor je kan betekenen. Deze waardevolle ervaring wil ik graag met iedereen delen. Een paard is oordeel loos, leeft in het hier en nu en zal dus reageren op hoe jij je op dit moment voelt. Iets wat heel waardevol is tijdens het coachen, de mening en het oordeel van de coach is niet van belang.

Het gesprek wordt vanuit gelijkwaardigheid gevoerd en er wordt met een objectieve en activerende vraagstelling gewerkt.

De combinatie van mijn ervaring als hulpverlener en mijn ervaring met paarden komen in mijn coachingssessies heel mooi samen. Ik help jou dan ook graag bij het aanpakken of onderzoeken van je hulpvraag.

Dit kunnen de volgende vragen zijn:
Heb jij moeite om stil te staan?
Cijfer jij jezelf weleens weg?
Ervaar jij vaak stress?
Vind jij het lastig om keuzes te maken?
Maak jij je zorgen om jouw kind?

Het kan ook zijn dat je geen specifieke vraag hebt, dan gaan we samen met het paard ontdekken waar jouw ontwikkelpunten en krachten liggen.

Ik coach in de regio midden Nederland namelijk in Leusden. Hiervoor heb ik een prachtige rustgevende locatie tot mijn beschikking midden in het bos.

Mijn specialiteit ligt bij het coachen van kinderen en jong volwassenen omdat ik vanuit mijn werkveld hierin veel ervaring heb mogen opdoen. Maar ook volwassenen zijn van harte welkom voor een coaching.  

maartje

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden