Chantal Briem

Specialisatie: Kinderen
Plaats: Dordrecht
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Ik ben Chantal Briem en ik ben 23 jaar. Ik woon in Dordrecht. Ik werk momenteel op een manege in Zwijndrecht waar ik stalwerkzaamheden verricht en lesgeef aan kinderen (zowel prive- als groepslessen) op de manege pony’s. Samen met mijn connemara schimmel ruin ga ik regelmatig op dressuur wedstrijd waarbij ik ontzettend gemotiveerd ben om onze behaalde rijtechnische doelen te testen bij een jury en daarop feedback te krijgen.

Ik heb mij verdiept in het individueel coachen van kinderen. Ik heb na mijn opleidingen binnen de paardensector de opleiding paardencoaching bij Open2Contact gevolgd en daarna om mij nog meer in de kinderen te kunnen verdiepen heb ik bij NTI een cursus kinderpsychologie gedaan

Coaching
Bij een coaching staat eerlijk, vriendelijk, veiligheid, rust en respect voorop tussen de coach en coachee, maar ook het paardenwelzijn staat hoog in het vaandel tijdens een coaching. Tijdens een coaching gaan we aan de slag om de motivatie te vinden om verandering in gang te zetten. Tijdens de gesprekken tussen coachee en coach gaan we op zoek naar “wat is je wens, waar wil je naartoe”. We gaan aan de slag zodat de coachee inzicht krijgt in hoe de coachee zelf stappen kan maken om bij zijn of haar wens te kunnen komen.

chantal1

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden