Jolanda Wind

Specialisatie: Ondernemers
Plaats: Deurne
Telefoonnummer: 06-12565791

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Ik ben Jolanda Wind – Van Deursen, met mijn gezin woon ik in Deurne. Van vroeger uit ben ik een echt paardenmeisje. Ik heb 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven (ICT en Advocatuur) en overheid (gemeente/politiek) in communicatie, sales en managementfuncties. 8 jaar geleden kochten we onze eerste sporthaflinger Silver en twee jaar later kwam Zhiva erbij. 

Ik merkte al vaker de kracht die uitging van onze paarden. Als ik met hoofdpijn of een vol hoofd vertrok naar de paarden, kwam ik als ‘herboren’ terug. Daarom wilde ik graag meer mensen kennis laten maken met de kracht van paarden. Mijn opleiding heb ik bij Open2Contact gevolgd omdat deze opleider een goede paardencoachopleiding combineert met de techniek van Motiverende Gespreksvoering. Dit geeft mij een basis om daar waar nodig zacht op de relatie en stevig op de inhoud te kunnen coachen.

Samen met mijn compagnon Fiona Wijnen-Haazen zijn wij gestart met Inflect Coaching in Zuid-Oost Brabant: https://www.inflect.nl waarbij we vier paarden tot onze beschikking hebben om mee te coachen. Ik ben superblij met onze rustige privecoachingslocatie en onze fijne kudde om mee te coachen. 

Wij zijn naast individuele coaching gespecialiseerd in duo-coaching, teambuilding en teamcoaching. We hebben ook een sfeervolle tuinkamer tot onze beschikking waar we coaches kunnen ontvangen voor koffie/thee of een lunch. We bieden ook combinatieprogramma’s aan. Bijvoorbeeld: teamcoaching: in de ochtend een theoriedeel met een externe spreker en in de middag datgene wat geleerd is door middel van paardencoaching verder uitwerken/ondervinden met de paarden in de bak.

Naast paardencoach ben ik ook ondernemerscoach (zie ook www.windspiratie.nl en www.ondernemenplus.nl).

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden