Nikki Jantzen

Specialisatie: Individueel
Plaats: West Nederland
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Wat leuk dat je wat meer over mij wil weten. Ik ben Nikki Jantzen, opgegroeid in de omgeving van Amsterdam en van kleins af aan al bezig met paarden.

Na mijn opleiding International Equine Business ben ik in contact gekomen met Open2Contact en de opleiding tot paardencoach gestart.

Naast dat ik nu werk als paardencoach volg ik tevens ook de opleiding Osteopathie voor paarden, waarbij het doel is om de bewegelijkheid/ mobiliteit te herstellen, waardoor het lichaam weer in een goed evenwicht kan komen.  

Paarden voelen emoties net zo sterk aan als mensen, maar wat anders is bij paarden ten opzichte van mensen is dat ze anticiperen in het hier en nu, waar mensen nog vaak hun irrationele gedachten laten spelen. Tijdens een coaching sessie en het werken met het paard hoef je niet direct te redereneren, argumenteren en te verwoorden. Paarden reageren non-verbaal, instinctief en intuïtief op jouw lichaamstaal.

Mijn kracht ligt in de ervaring met de paarden waaruit ik vertrouwen haal en waarin ik de focus op het moment kan leggen. Tevens heb ik naast een stukje gevoeligheid een nuchter karakter en staat eerlijkheid bij mij centraal.

Wil je nou graag eens ontdekken en ervaren hoe het is om in vertrouwen samen met het paard in een ruimte te staan? Wil je meer weten over een coaching sessie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

nikki

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden