Leonie van Lokhorst – Groothuis

Specialisatie: Volwassenen en kinderen
Plaats: Nunspeet, Gelderland
Telefoonnummer: 0613333518

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Mijn naam is Leonie van Lokhorst-Groothuis. Samen met mijn man woon ik op de mooie Veluwe. Ik ben opgegroeid op een kleine boerderij/paardenhouderij en heb mijn affiniteit met dieren dus niet van een vreemde. Paarden zijn voor mij altijd heel bijzonder geweest. Wat mij met name raakte en nog steeds raakt is de totale acceptatie en zonder oordeel kijken naar het leven en de dingen om hen heen. Een paard spiegelt menselijk gedrag en voelt ons feilloos aan. Dat maakt het zo bijzonder om met ze te werken.

Toen ik besefte hoe bijzonder dat is en bij Open2Contact in aanraking kwam met paardencoaching, besloot ik de opleiding tot Paardencoach te volgen en mijn eigen bedrijf te starten. EQuire komt van het Engelse ‘Acquire’ en staat voor het bereiken van je doelen, doormiddel van coaching met paarden. Als aanvulling op mijn opleiding tot Paardencoach volgde ik ook nog de bijscholingen ‘Oliemassage voor (coach)paarden’ en ‘Paardencoaching voor Kinderen & Pubers’. Ik vind het namelijk belangrijk dat zowel wij als onze paarden gezond en in balans zijn, maar ook dat iedereen, van jong tot oud de juiste ondersteuning krijgt. Met deze verdiepende bijscholingen kan ik hierop inspelen en zowel volwassenen als kinderen helpen te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Van de Vereniging Paarden Coaching Nederland ontving ik mijn ‘Kwaliteitskeurmerk voor paardencoaches’. Dit betekent dat ik aan de richtlijnen van de V-PCN voldoe en aantoonbaar kwaliteit kan leveren. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te blijven ontwikkelen en zo elke coachee op een bij diegene passende manier te ondersteunen.

Aan de hand van een wetenschappelijk ondersteunde gesprekstechniek gaan we aan de slag met door jou gekozen doelen. We zetten hierbij de paarden in als spiegel en co-coach. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan en kun je stappen gaan zetten in jouw proces, zodat jij jouw doelen kunt bereiken.

Dus wil jij:

  • Balans en rust in je leven
  • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen
  • In contact staan met je gevoel
  • Dagelijks volledig jezelf zijn
  • Je relaties met anderen verbeteren
  • Jouw doelen bereiken

Kortom, wil jij de beste versie van jezelf zijn? Neem contact op voor het plannen van een coaching of een gratis kennismakingsgesprek. Kijk voor meer informatie op: www.equire.info.

img 5138 l

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden