Marie-Jose Hulsman

Specialisatie: Individu, teams en organisaties
Plaats: Limburg
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Passie voor paarden
Opgroeiend in Limburg, zat de liefde voor paarden er al vroeg in. Want van jongs af aan ben ik opgegroeid met pony’s en paarden. Naast mijn schooltijd en naast mijn werk is het altijd mijn passie gebleven.

De positieve energie en kracht die paarden hebben blijft indrukwekkend. Op enig moment heb ik zelf een paardencoaching mogen ervaren en toen viel voor mij alles op zijn plaats. Ik zag meteen de mogelijkheden om mijn beide passies, paarden en coaching te verenigen. Met mijn twee paarden heb ik al veel mensen een bijzondere en waardevolle ervaring mogen meegeven.

Passie voor ontwikkelen van mensen
Mijn jarenlange ervaring als manager in de retailbranche en als zelfstandig ondernemer, heeft me vele inzichten verschaft.
Naast verkoop, inkoop, marketing en managementfuncties ben ik altijd bezig geweest met het ontwikkelen en coachen van mensen. Om een organisatie in beweging te krijgen is de ontwikkeling en begeleiding van mensen een must. Mensen in hun kracht zetten is het mooiste wat er is. Hier haal ik mijn voldoening uit.

Leidinggevenden laten ervaren waarin hun kracht ligt, zodat ze op authentieke wijze leiderschap kunnen invullen, met veel minder moeite en meer plezier.

Zo eenvoudig is het echter niet. Veel mensen hebben er moeite mee om aan te geven wat ze werkelijk willen. Waar ligt je motivatie? Wat is je wens? En wat weerhoud je ervan om te groeien? Tijdens een coaching met inzet van paarden gebeuren de meest bijzondere dingen. Hierbij kijk je naar de huidige situatie en naar de persoonlijke wens. Welke blokkades weerhouden je van je doel? Als je deze kunt identificeren kun je je daar zelf in de toekomst mee aan de slag. Kun je niet aangeven wat je wilt? Ligt juist daar je uitdaging? Werkelijk weten waarom? Je autonome motivatie willen weten? Dan kan dit een eerste stap zijn.

Coachen met inzet van paarden kan voor iedereen bijzonder waardevol zijn.
Mail me gerust voor meer informatie. Het kan meteen morgen impact hebben! Zowel voor jezelf als voor je onderneming.

marie1

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden