Lilian Klein

Specialisatie: Kinderen en Pubers
Plaats: Overijssel
Telefoonnummer: 06-20679039

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Hallo, wat leuk dat je even een kijkje bij mij komt nemen. Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Lillian Klein. Getrouwd en moeder van 4 prachtige jonge kinderen.

Ik ben gediplomeerd paardencoach. Voordat ik mijn opleiding paardencoach heb gevolgd ben ik 12 jaar kraamverzorgende geweest en heb ik de opleiding onderwijsassistent afgerond. 

Mijn man en ik wonen en werken op Landjuweel de Hoeven. Een biologische zorgboerderij in Dalfsen, net achter Zwolle. Door de weeks is hier plek voor dagbesteding, telen we biologische vollegronds groenten en melken we ongeveer 60 melkkoeien. 

Als jong meisje reed ik altijd veel paard en de liefde voor paarden is natuurlijk nooit weggegaan. Maar toen ik in aanmerking kwam met kinderen die niet lekker in hun vel zaten ben ik er pas echt achter gekomen wat paarden kunnen doen voor mensen.

Dit wilde ik verder gaan onderzoeken en heb ik de jaaropleiding bij O2C gevolgd.  

Waarom paarden?

Paarden zijn prooidieren. Hun leven hangt af van de kudde. Ze zijn bereid een ander te volgen, zolang de ander hen een gevoel van veiligheid geeft. Met tegenstrijdige signalen kunnen ze niets. Zo maken de paarden je bewust van eigen gedachten, je gevoelens en je eigen kunnen. Ze maken je bewust van hoe belangrijk het is om jezelf te zijn. De paarden brengen je dichter bij wie jij in het echt bent.

Tijdens het coachen pas ik de motiverende gesprekvoering toe. Dit betekent dat jij of je kind en ik samen op zoek gaan naar “wat is je wens en waar wil jij naar toe”? We gaan aan de slag om te kijken hoe en wat we kunnen veranderen zodat er meer vreugde en rust in je leven terugkomt.  

Ben jij een keer benieuwd naar deze ervaring? Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende intake.

Liefs Lillian 

lilian1

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden