Laura Möller

Specialisatie: Volwassenen
Plaats: Tilburg
Telefoonnummer:

Bezoek mijn website
Boek een sessie

Over mij

Verwonderd ben ik  elke keer als ik zie wat een paard kan toevoegen aan een coaching sessie. Na een leven tussen de paardenmensen,  nam ik een keer een vriendin mee. Ze zat slecht in haar vel.  Het contact wat ontstond tussen mens en paard  raakte bij haar een juiste snaar.  Met een paar vragen van mijn kant kwamen we heel snel tot de kern. Hoe bijzonder is dat!

Graag vertel ik je bij een kennismaking meer over paarden en wat ze zo geschikt maken voor coaching.

Heb je een vraag, een dilemma, of een oud patroon wat je wilt door breken. Of wil je wat anders inbrengen? Ik nodig je uit een keer langs te komen en te ervaren hoe het is met een paard te zijn. In Vertrouwen en veiligheid mag je aan de slag met dit prachtige dier. Afhankelijk van je vraag kunnen we verschillende technieken en methoden inzetten zodat je jezelf op een andere manier kan ontdekken. Niets moet , bijna alles mag. 

Wie ben ik? Geboren in 1974, al tussen de paarden vanaf 1976 en inmiddels moeder van 2 prachtige jongens. Paarden zijn altijd een rode draad geweest in mijn leven, van trainen, tot opvoeden tot werken met paarden. Van oorsprong ben ik Bioloog en heb ik diergedrag bestudeerd. Naast verschillende opleidingen tot post HBO Coach en Paardencoach bij Open2Contact, heb ik een rugzak met ervaring op het gebied van gedrag van mensen en coaching.  Naast het coachen met paarden  heb ik een gastouderbureau waarbij ik o.a. gastouders coach op   het gebied van hun eigen bedrijf, waar lopen ze tegen aan en hoe gaan ze om met het gedrag van kinderen. Ik vind het belangrijk dat iedereen mag zijn wie hij of zij is op dat moment.

Iedereen is welkom: alleen of met een partner, kind, vriendin of collega. Ook teams ervaren coaching als een toevoeging en zijn verrast.

laura

Neem contact met mij op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hidden