De band met je paard

studio maddy 7984

Ken je dat? Dat je kunt lezen en schrijven met je paard? Dat je zelfs op afstand aanvoelt hoe het met hem gaat? Als je het mij vraagt, het bestaat! Telepathische overdracht met paarden-het lijntje op afstand voelen- het bestaat. Of dit nu komt omdat je voordat je weg ging van stal en iets zag aan je paard, of dat hij vibes op afstand uitstraalt, als jij een goede band hebt met je paard voel je elkaar aan.

Op gevoel kunnen trainen, samen coachen of andere dingen beleven, dat is het mooiste wat er is. Twee werelden die in elkaar schuiven en elkaar aanvoelen. Ook denk ik dat paarden ons hiermee bewuster en scherper maken in onze eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Voelt het goed of niet? Als we even stilstaan bij deze vraag, bij wat voor zaken dan ook, dan weten we vaak het antwoord wel. Als je die lijn vervolgens durft te volgen komen de mooiste dingen uit.

Een paard is een waardevol Compass om dichter tot onze eigen compassievolle kern door te dringen. Zaken die vandaag de dag erg belangrijk zijn om bij stil te staan. Een compassievolle houding naar jezelf en het leven zorgt voor balans en het juiste energieniveau. Dat allemaal dankzij de band met je paard (en die met jezelf!)

Auteur: Rosa

Foto: Caesar en Rosa

Delen is lief!