Doorstromen als hoofdtrainer

Heb je de jaaropleiding Paardencoach gevolgd en ben je overtuigd van de visie en werkwijze van Open2Contact? Dan kan je via verschillende routes trainer bij ons worden.

In veel gevallen is er eerst een interne opleiding nodig. Tenzij je al veel trainingservaring hebt, didactisch geschoold bent en ervaring hebt met Motiverende Gespreksvoering, dan is een versnelde route mogelijk.

Er volgt altijd eerst een uitgebreid selectiegesprek met de kwaliteitsmanager en de eigenaar van Open2Contact. Als er een duidelijke match is, wordt je uitgenodigd voor een meeloopdag en werken we je verder in via onze trainersguide. Zo kan je verder kennismaken met het trainerschap. Als dit voor ons en voor jou goed voelt, volgen een verdere screening en een gesprek over de algemene voorwaarden om aan de slag te gaan. Bij positief gevolg, wordt je trainer bij Open2Contact! Uitgeleerd ben je bij ons nooit: twee keer per jaar neem je, op onze kosten, deel aan trainingsdagen om je te blijven ontwikkelen als professioneel paardencoach. Ons doel is namelijk van onze cursisten de beste paardencoaches van Nederland te maken en dat kan alleen met de beste trainers.


Is dit jouw droom maar ben je nog geen paardencoach?

Wil je aan de slag als trainer of coach binnen Open2Contact, dan moet je onze jaaropleiding Paardencoach hebben gevolgd. Het is namelijk belangrijk om goed bekend te zijn met onze unieke manier van werken.