Op een geweldig 2024!

Wij kijken met veel plezier terug op 2023! Met komst van een aantal nieuwe trainers zijn wij 2023 op een hele fijne manier begonnen. We blikken in deze column terug op het afgelopen jaar.

Een opleidingsgroep in Gouda bij de Goudse manege, onder leiding van trainer Monique. Waar deze groep momenteel grote stappen maakt. Met meerdere groepen in Meppel, Almere en Baarn onder leiding van Jannette, Jip en Cristie en ondersteuning van Lianne.

Rolf, Rianka en Monique die samen met Rosa afgelopen jaar de overhead vormde. Er is hard gewerkt om de back office met structuur en body op te zetten. Rolf heeft de trainers een zetje in de rug gegeven waardoor het geheel vloeiend is verlopen. Monique en Rianka hebben keihard aan de back office gewerkt en Rosa heeft hen en het gehele centrum ondersteund in de dagelijkse leiding en vormgeving van het bedrijf.

Er zijn een hoop waardevolle ontmoetingen ontstaan tijdens de open-proeverij avonden. We hebben genoten van het contact met alle mensen en de paarden. De avonden verliepen, warm en sfeervol. Zo hebben we in Oostelbeers bij trainer Cristie hebben wij onlangs een heel gezellige open middag gehad. Onder leiding van Cristie en Kyra was dit zeer geslaagd. Zo geslaagd dat wij hier volgend jaar graag weer met elkaar bijeenkomsten mogen gaan organiseren!

We zijn dit jaar de bij de KNHS en Hippo verzekeringen de geaccrediteerde opleiding tot ruitercoach gestart! Inmiddels is de tweede groep ook vol en zijn we super blij met deze ontwikkeling, op naar een positief klimaat van kennis en kunde in coachen en lesgeven van ruiters. Op een zachte en verfijnde manier in harmonie met het paard leren werken. De ruitercoachopleiding gaat diep in op de psychologie van ruiters en de beweging en anatomie van paarden en alles wat er bij juist rijden en de begeleiding daarvan komt kijken. Er staat een prachtige nieuwe elearning klaar voor deze opleiding, daaraan hebben meerdere professionals waaronder Daniëlle Kok en Jennifer Sekreve meegewerkt. We zijn heel blij met dit resultaat.

Het merendeel van onze cursisten die examens deed is afgelopen jaar geslaagd of doet volgend jaar een herexamen. Mensen krijgen de opleiding niet cadeau bij Open2contact, maar we zullen er altijd met elkaar alles aan proberen te doen om tot een positief resultaat te komen. We zijn dus ook blij te kunnen vermelden dat dit ook in 2023 zo heeft kunnen verlopen.

Komende jaar richten wij ons op een positieve voortzetting van activiteiten. Draagt Rolf het stokje als eerste aanspreekpunt van onze trainers over aan Jannette. Is de structuur veranderd van eenmanszaak naar B.V. en gaan we zorgen dat er naast het opleidingscentrum een goed lopend coachcentrum gaat komen, waarin we samen gaan werken met diverse bedrijven waarmee we opdrachten voor onze gekwalificeerde paardencoaches gaan organiseren. Ook internationaal staat er een reisje gepland om lezingen en workshops te geven over het werken met motiverende gespreksvoering binnen coachen met paarden en therapie. Dit blijft een bijzondere en bij uitstek goed toepasbare methode in het coachen met paarden. Waarom? Dat willen wij graag uitleggen en toelichten komend jaar.

Kortom we hopen op uitbreiding in onze bestaande relaties, ontmoeten van nieuwe relaties en dat we daarmee weer tot prachtige samenwerkingen mogen komen in 2024! Het belooft veel goeds, wij hebben er zin in!

Alvast een geweldig 2024 toegewenst opdat al jouw dromen mogen uitkomen ❤️🥂


Heel veel liefs en alle goeds toegewenst namens team Open2Contact,

Onze trainers in opleiding en het vaste team, Diana, Cristie, Jip, Rolf, Lianne, Leonie, Monique van Beek, Rebecca, Gabrielle, Gitte, Jannette, Rianka, Monique Neefjes en Rosa 🥂

Delen is lief!