Jannette Eggers nieuwe manager bij Open2Contact

Onze topper Jannette Eggers, bekent als hoofdtrainer bij Open2Contact voor de paardencoach opleidingen in deeltijd en voltijd stapt het management in! Deze rol komt haar als op het lijf geschreven. Nadat hoofdtrainer Rolf Scheerder na jarenlange samenwerking als trainer en manager bij Open2Contact heeft besloten komend jaar zichzelf op andere zaken te gaan richten, kwam de stap van Jannette niet geheel als een verrassing. Al vaker hebben wij het er in het verleden over gehad dat deze rol een passende rol voor Jannette zou kunnen zijn. Na ruime ervaringen binnen het coachen met paarden, haar onderwijskundige en management technische ervaringen kwam het vrij natuurlijk naar voren. Toen Rolf afgelopen weken besloot een andere weg te gaan bewandelen, was de switch voor Jannette en de directie van Open2Contact al snel gemaakt.

j eggers

We zijn dankbaar en blij voor de jarenlange samenwerking die wij met Rolf hebben gehad. We wensen Rolf vanuit het team onwijs veel plezier en succes met alle stappen die hij verder mag gaan maken. Rolf bedankt voor alles.

Jannette welkom, op een mooie samenwerking! De komende weken zal zij meer zichtbaar zijn voor studenten en trainers binnen het bedrijf. We kijken er naar uit!

Delen is lief!