Word partner bij Open2Contact!

201a0410
Beste Paardencoach!
 
Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar opdrachten als paardencoach? Voel jij je prettiger als je onderdeel uitmaakt van een groter geheel? Wil je graag contact en kennis uitwisselen met collega’s? Wil je blijven groeien en ieder jaar jouw coachkennis op pijl blijven houden? 
 
Kom dan bij het coachcentrum van Open2Contact! Voor 450 euro exclusief btw per jaar. Wat krijg je hiervoor?
 
Een profiel op onze site! Met duizenden bezoekers per maand! Je bent zichtbaar en het scheelt je een website maken als je die nog niet hebt, maar het geeft bovenal extra zichtbaarheid en reclame bij ons kwaliteitscentrum. Zo ben je kwalitatief zichtbaar voor klanten.

Je kunt meedoen aan een extra trainingen. Je kunt kiezen uit een online dag, een live dag in Oostelbeers, Gouda en of Meppel. Themadag Meppel 1 maart 2024 is Businesscoaching voor paardencoaches. Themadag Gouda 24 mei 2024 is Motiverende gespreksvoering voor gevorderden. Themadag Oostelbeers 2 oktober 2024 is Hartcoherentie voor paardencoaches. Aansluitend zijn er intervisie momenten en is er tijd voor ontmoeting met elkaar. Wil je een tweede training bijwonen dan kan dat tegen kleine meerprijs, echter vol=vol, één dag is altijd bij de partner prijs inbegrepen. 

Eenmaal per jaar is er een bijeenkomst voor de partners om ideeën voor het coachcentrum te delen en in te brengen.
Je verlengt het partnerschap automatisch indien je geen tegenbericht geeft en kunt dan kiezen voor ieder jaar een nieuw trainingsaanbod vanuit de themadagen binnen Open2Contact.

Ook ontvang je 20 % korting op al onze bijscholingen. 

Themadagen zijn bedoeld om je licentie voor het coachcentrum bij te houden en zo in het coachcentrum vermeld te blijven staan op de website. Zo laat jij jouw klanten zien te hechten aan kwaliteit voor jouw praktijk.

Open2Contact ziet jou op deze manier als waardevolle collega en partner binnen het landelijk coachteam en kan eventuele opdrachten jouw kant opsturen indien je dit graag zou willen.
 
Spreekt dit je aan? Meld je dan aan en stuur:
 
Drie leuke foto’s van jou en de paarden en of in coachsetting.
Maak een verhaaltje over jouw diensten, ervaring en specialisatie en je krijgt een eigen profiel op onze website.
Meld je ook direct aan voor de trainingen in 2024 en kies uit:
 
Themadagen:
 
Meppel: Business coaching voor paardencoaches & intervisie op 1 maart 2024
Gouda: Motiverende gespreksvoering voor gevorderden & intervisie op 24 mei 2024
Oostelbeers: Hartcoherentie met paarden & intervisie op 2 oktober 2024
 
Stuur een mailtje met de gegevens en jouw voorkeur voor de themadag naar management@open2contact.nl . Dat is voldoende. We zien je graag als partner binnen Open2Contact en wensen je hele fijne feestdagen toe! Op naar een prachtig 2024!
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Open2Contact
Delen is lief!