Fijne feestdagen toegewenst!

dsc04921

Team Open2Contact wenst u hele fijne feestdagen toe. Wij kijken terug op een warm en waardevol 2023. We hebben met zijn allen hard gewerkt, een nieuw team paardencoach opleidingtrainers erbij. Ook hebben vele nieuwe paardencoach collega’s een waardevol opleidingsjaar achter de rug. Wij zijn blij met ook de nieuwe groepen die wij hebben mogen verwelkomen dit jaar. We zien dat de kennis, het talent en de ontwikkeling zowel binnen Open2Contact als bij onze cursisten steeds hoger worden. We zijn blij en vereerd dat we zulke mooie processen mogen begeleiden en dat mensen zo tevreden zijn over onze opleiding.

We blijven natuurlijk niet stil staan en zullen ons ook samen met onze trainers en nieuwe trainers blijven ontwikkelen binnen de paardencoach opleiding. We blijven onze kennis en verbreden en de motiverende gespreksvoering verder ontwikkelen.

Naast de paardencoachopleiding hebben wij dit jaar ook met succes onze ruitercoach opleiding mogen neerzetten. Met sportpsychologische inzichten en motiverende gespreksvoering willen wij de Nederlandse paardensport, op sport en recreatiefniveau, verhogen. Door ruiters met de juiste kennis, beweging en anatomie van paarden, veilig en verantwoord coachen op de paarden, lesgeven met didactisch inzicht, fysiotherapeutische activiteiten en samenwerking met multidisciplinaire deskundigen, vooruit te begeleiden. Wij zijn blij dat deze opleiding bij de KNHS, het NRTO, Hippo verzekeringen geaccrediteerd is en hebben ondertussen een nieuwe groep komende januari in Gouda vol gekregen. Later in 2024 hopen wij voldoende collega trainers erbij te hebben die ook in andere delen van het land deze waardevolle opleiding samen met ons gaan geven.

2024 wordt een jaar waarin we de paardencoach opleiding in vol en deeltijd aanbieden, nieuwe ruitercoachgroepen opzetten, maar ook een jaar waarin wij nog meer bedrijven in samenwerking met Bch-international BV gaan begeleiden met paarden en onze Motiverende Gespreksvoeringsvaardigheden. Rosa behaalde afgelopen oktober haar ‘member of MINT’ binnen het MI network of trainers. Waarmee zij zich mag aansluiten binnen het internationale enige en echte (wetenschappenlijk onderbouwde) Motiverende Gespreksvoerings netwerk. Met de reis die zij aflegde onder leiding van haar trainer Rik Bes, CMC. Rik Bes. Stephen Rollnick (motivationalinterview.nl), nam zij ook kwaliteit mee binnen het eigen opleidingscentrum bij Open2Contact. Coachen met paarden en motiverende gespreksvoering is dan ook helemaal haar ding en zal komende jaren meer en meer uitgebouwd gaan worden nationaal en internationaal.

Al met al kunnen wij terugkijken op een geweldig jaar. Iets minder voor onze lieve trainer Jannette Eggers die het jaar afsluit met een geblesseerd been, maar wat zijn we blij dat het goed met haar gaat. Ook danken wij onze super trainers die haar lessen hebben overgenomen.

Nu tijd voor feest met dierbaren, bezinning en terugkijken op de lessen van het afgelopen jaar! Op naar een geweldig 2024 met al onze paard en ruitercoach collega’s! Tot in het nieuwe jaar, maak er een geweldig uiteinde van, we leven immers nu!

Delen is lief!