Tarieven

Hieronder een overzicht van onze actuele tarieven (2024)

Opleidingen

Opleiding Paardencoach (voltijd)€3800
Premium: €4.800 nu voor €4500!
Opleiding Paardencoach (deeltijd)€2800
Premium: €3.800 nu voor €3500!
Opleiding Ruitercoach€3100!

Alle bedragen zijn exclusief btw. Op de ruitercoachopleiding zit slechts 9 procent btw omdat de opleiding onder een sport opleiding valt en niet onder coaching en training.

Trainingen / bijscholingen

Businesscoach met paarden en Leadership Discovery€2.800
inclusief lunch
Bijscholing Paardencoach voor kinderen en pubers 2 daagse€950
inclusief lunch
Motiverende Gespreksvoering 3-daagse€1.500
inclusief lunch

Alle bedragen zijn exclusief btw.

Mogelijkheden om de opleiding te bekostigen

  • UWV ERKEND SCHOLINGSBEDRIJF Wij zijn als opleidingsinstituut door UWV officieel erkend. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces. Scholing of omscholing is belangrijk en helpt je bij het vinden van een baan die past bij jouw mogelijkheden. Jouw contactpersoon bij UWV kan daarbij adviseren. Betaalt UWV mijn opleiding? UWV betaalt alleen een opleiding als het noodzakelijk is om ander passend werk te kunnen vinden. In dat geval wordt er van jou verwacht, dat je er alles aan doet om de opleiding goed af te ronden. Informeer bij je UWV contactpersoon naar jouw mogelijkheden om een opleiding of training te mogen volgen Kijk op de site van UWV over de scholingskosten.
  • Informeer bij u werkgever of u deze geaccrediteerde opleiding (deels) vergoed kunt krijgen, velen gingen en gaan u nog steeds voor.
  • Open2Contact heeft de ervaring dat vele wegen openen als je hierin gelooft. Als jij alles op alles zet om de opleiding te gaan doen, een andere route in jouw leven wil uitstippelen, dan ontstaan er vele mogelijkheden. Zo hebben we de ervaring dat door positief denken, bij de een een familielid zich wil inzetten voor betaling van de opleiding. Weer een ander komt binnen via een eigen crowdfunding, een ander iemand vindt een nieuwe baan en weer een ander persoon kan de opleiding goed bekostigen met een door ons samen geplande betalingsregeling. Het belangrijkste blijft hierbij altijd om jouw eigen motivatie te voelen en te herkennen om zo stappen te ondernemen. Wij begrijpen dat het voor sommige mensen een flink budget kan zijn, maar wij weten ook dat om de opleiding te organiseren dit vele kosten met zich meebrengt. Maar zoals het gezegde luidt: ‘Waar een wil is, is een weg’. Geldt dit ook altijd voor jou. We denken daarom heel graag met je mee, om jouw droom te verwezenlijken.
  • Het STAP budget is gestopt met ingang van 1 juli 2023 voor particuliere opleiders. Daarom denken wij mee met betalingsmogelijkheden, kortingen, belasting en btw voordelen voor onze cursisten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en om met jou mee te denken. Wel blijft het belangrijk zelf de meerwaarde van de opleiding in te zien voor jouzelf en jouw omgeving. Coachen met paarden is tegenwoordig erg gewild met de juiste opleidingsachtergrond, met de juiste ingangen kan men er goed van leven. Bezuinig niet op een goede opleiding!
  • Open2Contact werkt graag samen met cursisten die geslaagd zijn voor de opleiding en affiniteit hebben met ons opleidingscentrum. Belangrijk is dat je achter onze visie staat, mee wil denken met het bedrijf, loyaal bent en bereidt bent om te blijven leren. Op die manier is Open2Contact altijd op zoek naar nieuwe trainers, co-trainers en paardencoaches. Kijk voor meer informatie op https://open2contact.com/trainers-gezocht/. Wil je ons als paardencoach in het ‘paardencoachcentrum’ ondersteunen na de opleiding houdt dan deze website in de gaten, want binnenkort verschijnt daar ons vernieuwde coachcentrum voor de door ons gediplomeerde paardencoaches.