Wat doe je met een opleiding tot paardencoach?

Stel je studeert aan een opleiding tot paardencoach deze opleiding rond je op een gegeven moment af. Misschien met een herkansing of een tijdelijke stop, maar ergens rond je hem af. Wat ga je daarna doen? Wat zien we veelal bij cursisten?

pixa

In de jaren dat we in Open2Contact actief zijn zien wij dat mensen vanuit twee manieren kunnen deelnemen aan de opleiding. Of men wil met name persoonlijk groeien of men wil zakelijk groeien. Beiden opties zijn mogelijk. Wij zien daarin vaak dat men een ongekende groei doorstaat gedurende de opleiding. De opleiding moet de deelnemer dienen, de deelnemer niet de opleiding. Wel is aandacht voor kwaliteit van het beroep van coachen met paarden van belang. Kwalitatief aan de opleiding deelnemen en innerlijke groei ervaren kunnen heel goed samengaan. Zie hier onze oud student en huidige manager binnen O2C; Rolf Scheerder en zijn eigen bedrijf.

Nadat mensen klaar zijn met de opleiding zien wij de ene helft van de deelnemers bewuster voor hun werk kiezen. Deze mensen blijven in loondienst en hebben bijvoorbeeld de opleiding via hun werkgever kunnen doen en hebben zo zichzelf verder kunnen ontplooien tot een tevreden kracht. De andere helft volgt het pad van parttime of fulltime paardencoach. Weer een ander deel kan bijvoorbeeld ook bij ons in de opleiding komen te werken als privécoach of als trainer. Wij hebben regelmatig vacatures online staan en zoeken ook doorlopend mensen. De klik is het allerbelangrijkste, daarna is er veel mogelijk. Wij geloven erin dat als je doet waar je je prettig bij voelt, dat het meeste vanzelf gaat.

Delen is lief!